RE - WAT?

Regeneratie. Deze tongtwister zal je nog lang bijblijven, als je ons de kans geeft om het uit te leggen.

We geloven dat naar duurzaamheid streven goed, maar niet goed genoeg is. Duurzaamheid betekent voor velen 'minder schade, maar meer van hetzelfde.' Wij geloven dat we moeten focussen op meer teruggeven dan we nemen, op levensgericht denken en leren van natuurlijke intelligentie.

boek een keynote 

WE BELEVEN EEN VERBEELDINGSCRISIS

We hebben systeemverandering nodig om regeneratief te worden, maar geloven niet dat we meer oplossingen nodig hebben. De meeste oplossingen zijn er. We hebben nood aan tastbare voorbeelden die tonen hoe deze ons leven beter zullen maken.

Daarom bouwen we aan de grootste database van hoopvolle toekomstvisies, tastbare voorbeelden en transitietaal die het verhaal kantelt van verlies naar overvloed.

de uitdaging die voor ons ligt

opgericht door

Ze leerde de kneepjes van het vak in de reclamewereld, maar besloot 10 jaar geleden om PR-persoon voor de natuur te worden. Sindsdien hielp ze als creatief strateeg tientallen organisaties en overheden om hun impact te versnellen.

Naast strateeg bij Elders is ze toekomstdocent bij Design for Impact en toekomstonderzoeker bij de onderzoeksunit van Luca School of Arts.

Ze voegt de daad bij het woord door de biodiversiteit te beschermen en te herstellen als medeoprichter van Habitats Foundation. En ze is lid van de Sea Women expeditie, bestuurslid van Nerdlab en Impact Shakers en auteur van Off-Grid Adventures.

Lien wordt waanzinnig enthousiast over fungi. En plankton. Ja, plankton.
Hij begon als gedragsstrateeg voor SUE Amsterdam en was medeoprichter van de Behavioural Design Academy. Daarna richtte hij zijn eigen bureau voor duurzame gedragsverandering op, NONO, waarin hij tientallen overheden, non-profits en bedrijven hielp strategieën te ontwerpen om duurzame actie te stimuleren.

Het doorgeven van zijn kennis is een terugkerend thema. Zo was hij zes jaar lang coach aan de Belgische Reclameschool en was hij medeoprichter van het Sustainability Leadership Program aan de KU Leuven, waarvan hij momenteel bestuurslid is.

Wanneer hij niet bezig is met strategieën voor een Dappere Nieuwe Wereld, is hij aan het zingen, gedichten aan het schrijven of aan het fietsen.
LIEN IS GEFASCINEERD DOOR SPECULATIEF ONTWERP, CREATIVITEIT EN DE WISSELWERKING TUSSEN KUNSTMATIGE EN NATUURLIJKE INTELLIGENTIE.
JORN is geïNSPIREeRd DOOR TOEKOMSTDENKEN, GEDRAGSWETENSCHAP, FANTASIE EN alle hersenactiviteit die noDIG IS voor EEN BETERE WERELD.

Lien de Ruyck

JORN CRAEGHS

What's in a name

WE REIZEN ELDERS, NAAR DE TOEKOMST, OM DE VRAAG TE BEANTWOORDEN: HOE WORDEN WE GOEDE VOOROUDERS?

Nederlands 
 "ergens anders"

ENGELS
"VOOROUDERS"

op zoek naar een toekomstbestendige job of stageplek?